Rregullorja e forumit

Status
Not open for further replies.

Siar

Illyrian blood
Administrator
Regjistruar
Jun 15, 2020
Mesazhe
452
Pëlqime
363
Pikë
63
Website
forumi.net
RREGULLORJA E PERGJITHSHME E FORUMIT.

1. REGJISTRIMI - PSEUDONIMET
Regjistrimi ne forum eshte falas por gjithmone duke ju permbajtur disa regullave. Nuk eshte e nevojshme qe te dhenat tuaja te jene te sakta apo reale mjafto mos ofendoni duke plotesuar fushat qe mundeni. Ne rast se perdorni pseudonim ai nuk duhet te jete vulgar apo ofendues. Ne te kundert llogaria perjashtohet automatikisht dhe pa paralajmerim.

• Kerkohet email i sakte per aktivizimin e llogarise tuaj ne forumi.net.
Pasi regjistroheni kontrolloni posten elektronike (email) si dhe folderin spam ne rast se nuk ju vje ne inbox.


2. ANTARET E RINJ
Antaret e rinj fillimisht duhet te lexojne regulloren e forumit, kushtet e perdorimit dhe rregullat e privatesise per nje eksperience sa me te mire ketu. Aktiviteti fillestar si "prezantimi" eshte i nevojshem ne menyre qe te njihemi me njeri tjetrin me shume. Antareve te rinj nuk u lejohen bisedat ne private vetem ne rastin kur eshte marres te nje mesazhi.


3. TEMAT
Temat jane te lira dhe te gjithe antaret mund te krijojne por gjithmone duke zbatuar disa rregulla. Titulli temes duhet te kete kuptim me ate cka do bisedohet. Pershkrimi i temes duhet te jete sa me shpjegues per cka hapet debati. Titulli nuk duhet te permbaje fjalor vulgar apo te jete ofendues. Ne rast te kundert antari ndeshkohet me BAN ose i terhiqet vemendje.

- Kujdes kur postoni teme. Sigurohuni qe tema nuk eshte hapur me pare, ne te kundert stafi e fshin apo zhvendos ate pa asnje paralajmerim.


4. MESAZHET
Mesazhet ose ndryshe replikat brenda temave nuk duhet te kene fjalor vulgar apo ofendues. Nuk lejohen biseda qe skan asnje lidhje me temen apo te krijohet chit-chat. Keto lloj replikash fshihen pa arsye apo njoftim. Ne rast perseritje antari mund te ndeshkohet me BAN/WARN ose ne rast se autori temet e raporton per prishje diskutimi antari ndeshkohet me BAN. (Raportimi shqyrtohet nga stafi dhe veprohet ne rast se vertetohet dicka e tille).

5. MESAZHET PRIVATE
Forumi.net ka disa rregulla strikte sa i perket mesazheve private.
1) Perdore opsionin e raportimit vetem ne rast se merr ofendime apo reklama.
2) Mos ngarko foto qe kane madhesi me shumse 3.0MB.
Antaret e rinj duhet te plotesojne keto kritere qe te kene akses te plote per te komunikuar me mesazhe private.

Antari duhet te kete:
Minimumi 2 postime (1 prezantim + 1 tjeter cfare do) ne menyre qe te replikoje me dike qe i ka derguar mesazh privat.
Minimumi 10 Postime (1 prezantim + 9 tjere cfare do) ne menyre qe te krijoje & replikoje me dike ne mesazhe private.

Boardi drejtues rezervon te drejten te mbylle apo fshije bisedat ne private per cilindo antar qe nuk shfaq interes bashke bisedimi ne forume apo qe shkel rregulloren me reklamime/spam apo nxitje.


6. CHATI
Chati ju mundeson komunikim te shpejte mes njeri tjetrit. Komunikimi ne chat eshte ne 2 menyra. Publik dhe privat (biseda private). Ne chat nuk lejohet fjalori banal apo reklamat. Ne rast se thyeni kete rregull ju fillimisht ndeshkoheni me BAN vetem ne chat. Stafi shqyrton kerkesen dhe me pas vendos nese BAN kalon ne gjithe forumin.


7. PAKENAQESITE
Anetaret mund te jene te pakenaqur me vendimet e Stafit, (duke perfshire edhe anetaret). Sidoqofte pakenaqesite, kritikat nuk duhen te postohen ne temat ku diskutohet pasi kjo mund te coje ne ofendime dhe degradim te temave. Ju lutemi t’i dergoni nje PM personit ne fjale dhe jo te prishni temat.


8. SPAM / REKLAMA
Linqet e ndryshme nuk jane te gjitha te lejushme. Evitoni sa me shume sepse cilesohen si SPAM apo REKLAMA. Ne rast se stafi shiko veprime te tilla antari automatikisht perjashtohet nga forumi pa asnje paralajmerim.Gjithashtu ju ftoj te lexoni dhe Kushtet e perdorimit & Rregullat e privatesise.

- Azhornimi fundit 25/06/2020. Rregullorja e forumit mund te azhornohet ne cdo rast, andaj ju sygjeroj ta shikoni sa me shpesh te jete e mundur.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top