Pse logoja e brendeve në rroba qëndron gjithnjë në anën e majtë?

TechGuy

Antar
Anëtar/e
Regjistruar
Jun 18, 2020
Mesazhe
824
Pëlqime
23
Pikë
16
Është interesante që logoja e markës është gjithmonë në anën e majtë të rrobave, dhe përjashtime janë ato shënime të mëdha në të gjithë pjesën e veshjeve, transmeton lajmi.net.

Ndërsa ekspertët e marketingut sqarojnë se në atë vend, logoja e markës është më mbresëlënëse.

Studimet tregojnë se kur shtrëngojmë duart me dikë, së pari shikojmë anën e tyre të majtë, pasi dora jonë e djathtë mbulon atë pjesë të djathtë të gjoksit.

Sipas një studimi të bërë nga Nelsen Norman Group, u arrit në përfundimin se përdoruesit i mbajnë mend markat më shumë kur logot vendosen në të majtë sesa në të djathtë. /Lajmi.net/
 
Top