Pershtypja e dites.

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113
Rroft Nalmadhnia shqiptare qe ka kulture debati e etike. :(

Zot ndale!

 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113
🔴

Nga sot
- Ndalohet hapjen e klubeve të natës, diskove, lounge bareve dhe çdo lloj shërbimi të kësaj natyre në mjedis të mbyllur apo të hapur, përveç restoranteve. Mosrespektimi i këtij detyrimi nga subjektet, dënohet me gjobë 300. 000 lekë dhe me pezullim të aktivitetit për një periudhë një vjeçare.
- Ndalohet muzika pas orës 20:00 në të gjithë mjediset e shërbimeve të çfarëdolloji. Mosrespektimi i këtij detyrimi nga subjektet, dënohet me gjobë 100.000 lekë dhe në rast përsëritje, me pezullim te aktivitetit për një periudhë gjashtë mujore.

Leshuar para pak minutash nga faqja zyrtare e nje bashkie ne nje qytet te Shqiperise :( :( :( :( :(

Gjobe thote! :(
 
Last edited by a moderator:

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,061
Pëlqime
839
Pikë
113
🔴

Nga sot
- Ndalohet hapjen e klubeve të natës, diskove, lounge bareve dhe çdo lloj shërbimi të kësaj natyre në mjedis të mbyllur apo të hapur, përveç restoranteve. Mosrespektimi i këtij detyrimi nga subjektet, dënohet me gjobë 300. 000 lekë dhe me pezullim të aktivitetit për një periudhë një vjeçare.
- Ndalohet muzika pas orës 20:00 në të gjithë mjediset e shërbimeve të çfarëdolloji. Mosrespektimi i këtij detyrimi nga subjektet, dënohet me gjobë 100.000 lekë dhe në rast përsëritje, me pezullim te aktivitetit për një periudhë gjashtë mujore.

Leshuar para pak minutash nga faqja zyrtare e nje bashkie ne nje qytet te Shqiperise :( :( :( :( :(

Gjobe thote! :(
Ne gjithe Shqiperine me sa pashe
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113
Zoti me ndihte se nuk e perballoj dot. :mad: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :(Ne vjeshten e kaluar njoha nje person qe kete zotnin e kish te aferm. :)

U takuam disa here nga rastesia,edhe ne biseda e siper me thote

Do shohesh brenda 10 diteve nqs nuk e izolojne do shohesh nje skandal te fuqishem ne krymenistri . :)

Jurist zotnia!

Ndodhi nje incident (ekzakt se mbaj mend,por u be zhurme,edhe u shua shpejt nga mediat. :)

Nga fillimi thoja qe une nuk besoj nga keto institucione,por shihja percjelljen e disave deri ne eksitim(e persona qe i mbaja me shije).

Ta shohin kck.

Bastarde te licensuar!
Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë i cili do shpetoje drejtesine nga te kurruptuarit.
Gent Ibrahimi, pasuria për vitin 2019.
Vilë dykatëshe plus nënçati me sipërfaqe 238 m2, me vlerë 237 500 euro, të blerë në 13.04.2010, burimi i krijimit është trashëgimi nga prindërit dhe nga të ardhurat personale, pjesa 50 %.
Vilë dykatëshe 238 m2 në Lundër, me vlerë 237 500 euro, trashëguar nga nëna në 2020, pjesa 17 %.
Makinë mercedez benz, blerë në 2019, me vlerë 4 980 000 lekë.
Kontratë për ndërtimin e një objekti mbi një truall 400 m2, në Vlorë/Skelë, ku në përfundim do të përfitojë 2 apartamente me sipërfaqe 103 m2 dhe 69 m2, një dyqan 41 m2 si dhe një vendparkim 41 m2, me vlerë 150 mijë euro.
Makinë mercedez benz GLK blerë në 2014.
Llogari rrjedhëse nga puna dhe qeraja, shtuar me 1 603 548 lekë.
Llogari rrjedhëse pakësuar me 6 215 euro dhe 108 USD.
Cash, 10 mijë euro.
Paga si kryetar i KLP, 2 842 937 lekë.
Të ardhura nga mësimdhënia në Shkollën e Magjistraturës, 215 924 lekë.
Apartament 128 m2 në Tiranë, blerë në 2002, me burim shitje e një apartamenti dhe trashëgimi nga prindërit, pjesa 50 %.
Apartament 111 m2 në Vlorë, me vlerë 48 355 euro, fituar me trashëgimi nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 27 936 m2 në Vlorë, me vlerë 231 868 800 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 5 793 m2 në Vlorë, me vlerë 48 086 050 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 997 m2 në Vlorë, me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 998 m2 në Vlorë me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 989 m2 në Vlorë me vlerë 10 040 045 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 649 m2 në Vlorë me vlerë 5 367 593 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 1011 m2 në Vlorë me vlerë 9 650 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 328 m2 në Vlorë me vlerë 3 900 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Garazhde 144 m2 në Vlorë, me vlerë 1 872 921 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë dy kate (zyrë), 117 m2 në Vlorë, me vlerë 9 257 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 316 247 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 150 578 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 99 m2, 1 477 852 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 66 m2, 858 422 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (kabinë roje) në Vlorë, 9 m2, 157 702 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.
Truall 3 895 m2, në Vlorë, më vlerë 32 238 500 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 3 300 m2, në Vlorë, me vlerë 27 390 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 428 m2, në Vlorë, me vlerë 3 552 400 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 33 m2, në Vlorë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 556 m2 në Vlorë, me vlerë 5 560 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 33.33 %.
Truall 4050 m2 në Korçë, me vlerë 4 000 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 4/24
Paga e bashkëshortes, 2 068 926 lekë.
Të ardhura nga qiraja, 3 875 000 lekë.
Të ardhura të tjera nga dieta dhe interesa, 480 068 lekë.
Djali Tedi Ibrahimi, makinë ‘Peugeot’ blerë në 2015.
Llogari rrjedhëse, 12 861 euro.
Dhuratë nga gjyshërit për studime, 15 400 euro.
 

Uarda

Besimi yt dhe i imi gjykohen çdo ditë.
Staff member
Moderator/e
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,920
Pëlqime
825
Pikë
113
Location
Bornholm Danimarke
Zoti me ndihte se nuk e perballoj dot. :mad: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :(Ne vjeshten e kaluar njoha nje person qe kete zotnin e kish te aferm. :)

U takuam disa here nga rastesia,edhe ne biseda e siper me thote

Do shohesh brenda 10 diteve nqs nuk e izolojne do shohesh nje skandal te fuqishem ne krymenistri . :)

Jurist zotnia!

Ndodhi nje incident (ekzakt se mbaj mend,por u be zhurme,edhe u shua shpejt nga mediat. :)

Nga fillimi thoja qe une nuk besoj nga keto institucione,por shihja percjelljen e disave deri ne eksitim(e persona qe i mbaja me shije).

Ta shohin kck.

Bastarde te licensuar!
Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë i cili do shpetoje drejtesine nga te kurruptuarit.
Gent Ibrahimi, pasuria për vitin 2019.
Vilë dykatëshe plus nënçati me sipërfaqe 238 m2, me vlerë 237 500 euro, të blerë në 13.04.2010, burimi i krijimit është trashëgimi nga prindërit dhe nga të ardhurat personale, pjesa 50 %.
Vilë dykatëshe 238 m2 në Lundër, me vlerë 237 500 euro, trashëguar nga nëna në 2020, pjesa 17 %.
Makinë mercedez benz, blerë në 2019, me vlerë 4 980 000 lekë.
Kontratë për ndërtimin e një objekti mbi një truall 400 m2, në Vlorë/Skelë, ku në përfundim do të përfitojë 2 apartamente me sipërfaqe 103 m2 dhe 69 m2, një dyqan 41 m2 si dhe një vendparkim 41 m2, me vlerë 150 mijë euro.
Makinë mercedez benz GLK blerë në 2014.
Llogari rrjedhëse nga puna dhe qeraja, shtuar me 1 603 548 lekë.
Llogari rrjedhëse pakësuar me 6 215 euro dhe 108 USD.
Cash, 10 mijë euro.
Paga si kryetar i KLP, 2 842 937 lekë.
Të ardhura nga mësimdhënia në Shkollën e Magjistraturës, 215 924 lekë.
Apartament 128 m2 në Tiranë, blerë në 2002, me burim shitje e një apartamenti dhe trashëgimi nga prindërit, pjesa 50 %.
Apartament 111 m2 në Vlorë, me vlerë 48 355 euro, fituar me trashëgimi nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 27 936 m2 në Vlorë, me vlerë 231 868 800 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 5 793 m2 në Vlorë, me vlerë 48 086 050 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 997 m2 në Vlorë, me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 998 m2 në Vlorë me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 989 m2 në Vlorë me vlerë 10 040 045 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 649 m2 në Vlorë me vlerë 5 367 593 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 1011 m2 në Vlorë me vlerë 9 650 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 328 m2 në Vlorë me vlerë 3 900 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Garazhde 144 m2 në Vlorë, me vlerë 1 872 921 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë dy kate (zyrë), 117 m2 në Vlorë, me vlerë 9 257 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 316 247 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 150 578 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 99 m2, 1 477 852 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 66 m2, 858 422 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (kabinë roje) në Vlorë, 9 m2, 157 702 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.
Truall 3 895 m2, në Vlorë, më vlerë 32 238 500 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 3 300 m2, në Vlorë, me vlerë 27 390 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 428 m2, në Vlorë, me vlerë 3 552 400 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 33 m2, në Vlorë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 556 m2 në Vlorë, me vlerë 5 560 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 33.33 %.
Truall 4050 m2 në Korçë, me vlerë 4 000 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 4/24
Paga e bashkëshortes, 2 068 926 lekë.
Të ardhura nga qiraja, 3 875 000 lekë.
Të ardhura të tjera nga dieta dhe interesa, 480 068 lekë.
Djali Tedi Ibrahimi, makinë ‘Peugeot’ blerë në 2015.
Llogari rrjedhëse, 12 861 euro.
Dhuratë nga gjyshërit për studime, 15 400 euro.
Sme duket soj e pinjoll bejleresh
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113
Sme duket soj e pinjoll bejleresh
Ai soj bejleresh?

Mos e them si me duket,sepse do dal jashte teme,se e kam ne maje te gjuhes. :)
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,061
Pëlqime
839
Pikë
113
Zoti me ndihte se nuk e perballoj dot. :mad: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :(Ne vjeshten e kaluar njoha nje person qe kete zotnin e kish te aferm. :)

U takuam disa here nga rastesia,edhe ne biseda e siper me thote

Do shohesh brenda 10 diteve nqs nuk e izolojne do shohesh nje skandal te fuqishem ne krymenistri . :)

Jurist zotnia!

Ndodhi nje incident (ekzakt se mbaj mend,por u be zhurme,edhe u shua shpejt nga mediat. :)

Nga fillimi thoja qe une nuk besoj nga keto institucione,por shihja percjelljen e disave deri ne eksitim(e persona qe i mbaja me shije).

Ta shohin kck.

Bastarde te licensuar!
Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë i cili do shpetoje drejtesine nga te kurruptuarit.
Gent Ibrahimi, pasuria për vitin 2019.
Vilë dykatëshe plus nënçati me sipërfaqe 238 m2, me vlerë 237 500 euro, të blerë në 13.04.2010, burimi i krijimit është trashëgimi nga prindërit dhe nga të ardhurat personale, pjesa 50 %.
Vilë dykatëshe 238 m2 në Lundër, me vlerë 237 500 euro, trashëguar nga nëna në 2020, pjesa 17 %.
Makinë mercedez benz, blerë në 2019, me vlerë 4 980 000 lekë.
Kontratë për ndërtimin e një objekti mbi një truall 400 m2, në Vlorë/Skelë, ku në përfundim do të përfitojë 2 apartamente me sipërfaqe 103 m2 dhe 69 m2, një dyqan 41 m2 si dhe një vendparkim 41 m2, me vlerë 150 mijë euro.
Makinë mercedez benz GLK blerë në 2014.
Llogari rrjedhëse nga puna dhe qeraja, shtuar me 1 603 548 lekë.
Llogari rrjedhëse pakësuar me 6 215 euro dhe 108 USD.
Cash, 10 mijë euro.
Paga si kryetar i KLP, 2 842 937 lekë.
Të ardhura nga mësimdhënia në Shkollën e Magjistraturës, 215 924 lekë.
Apartament 128 m2 në Tiranë, blerë në 2002, me burim shitje e një apartamenti dhe trashëgimi nga prindërit, pjesa 50 %.
Apartament 111 m2 në Vlorë, me vlerë 48 355 euro, fituar me trashëgimi nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 27 936 m2 në Vlorë, me vlerë 231 868 800 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 5 793 m2 në Vlorë, me vlerë 48 086 050 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 997 m2 në Vlorë, me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 998 m2 në Vlorë me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 989 m2 në Vlorë me vlerë 10 040 045 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 649 m2 në Vlorë me vlerë 5 367 593 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 1011 m2 në Vlorë me vlerë 9 650 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Magazinë 328 m2 në Vlorë me vlerë 3 900 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Garazhde 144 m2 në Vlorë, me vlerë 1 872 921 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë dy kate (zyrë), 117 m2 në Vlorë, me vlerë 9 257 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 316 247 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 150 578 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 99 m2, 1 477 852 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 66 m2, 858 422 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.
Ndërtesë 1 kat (kabinë roje) në Vlorë, 9 m2, 157 702 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.
Truall 3 895 m2, në Vlorë, më vlerë 32 238 500 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 3 300 m2, në Vlorë, me vlerë 27 390 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 428 m2, në Vlorë, me vlerë 3 552 400 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 33 m2, në Vlorë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
Truall 556 m2 në Vlorë, me vlerë 5 560 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 33.33 %.
Truall 4050 m2 në Korçë, me vlerë 4 000 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 4/24
Paga e bashkëshortes, 2 068 926 lekë.
Të ardhura nga qiraja, 3 875 000 lekë.
Të ardhura të tjera nga dieta dhe interesa, 480 068 lekë.
Djali Tedi Ibrahimi, makinë ‘Peugeot’ blerë në 2015.
Llogari rrjedhëse, 12 861 euro.
Dhuratë nga gjyshërit për studime, 15 400 euro.
Aq sa paska ky une si lexoj dot
Mire qe i mbam mend 😆

Pytja nr 2,a nuk dine te hapin llogari ne Zvicerr keta? Dhe asgje nuk mesohet 😆
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113
Aq sa paska ky une si lexoj dot
Mire qe i mbam mend 😆

Pytja nr 2,a nuk dine te hapin llogari ne Zvicerr keta? Dhe asgje nuk mesohet 😆
Hapen ne Qipro por u iken per ...ashtu bubi.
 

Baba nga Durrsi

Antar
Anëtar/e
Regjistruar
Sep 24, 2020
Mesazhe
31
Pëlqime
30
Pikë
18
para dy ditesh ishte Equinoxi i vjeshtes, por 2 dite me pas mu krijua ideja sikur po erresohet shume shpejt. :(
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113


What's being depicted here, is a Satanic Ritual Abuse (SRA) technique called "Ghouling." A child is tortured, raped, vampirized for adrenachrome (murdered) and put in a coffin for a long period of time, so that the body decomposes, significantly.

Once ready, the coffin is opened and a new living child is thrown into the coffin, with the rotting corpse and it's resealed. The child is told to stop screaming and to play dead, so the dead body doesn't eat him/she...

This sheer terror creates a dissociative state of shock that causes the child's mind to fracture. This is called "Splitting."

The child is given instructions they must follow maticulously, if they ever want out. These suggestion are given using "Unethical Hypnosis." The technique is called "Trauma Bonding."

This is one of many ways how SRA is used to hack a human into having different modalities (personalities); sex slaves, assassins, etc,...

This Satanic Technology is well documented by the CIA, because they helped create and refine it, through various MK Ultra programs... It is used today, everyday, all over the world.

Lesser, more innocuous versions of this technology is in every Disney film, the majority of movies, TV shows and music... The programming runs deeper than anyone can imagine


Adhurojme ate qe quhet ELITA.

:cry:
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113

Llahtare te tille s'kam pa. :(
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,061
Pëlqime
839
Pikë
113
Kisha nje nishan te vetulla e majte ( ose nje quke e vogel) kur ia ne anen e djathte po shtohen me shume 😱
Nje here mendova mos isha vrare gjekundi,por kane jave qe qendrojne aty dhe me pelqejne jashtezakonisht shume 🙈
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,061
Pëlqime
839
Pikë
113
Ne fakt kjo ishte dje.
Telefonatat nga kusherirat qe duan te me gjejne burre.
Ghaaaaaaaaaaa.
😑
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113
Ne fakt kjo ishte dje.
Telefonatat nga kusherirat qe duan te me gjejne burre.
Ghaaaaaaaaaaa.
😑
Alo!
Alo kush je ti?

Dua te komunikoj pak me Nick (me Nickun tim)
Jam nje shok i Nick.

Ik mer se po ta ,,,,,,,,, me gjithe Nick(tash ajo eshte martu) :D e mos guxo ti biesh telefonit me.

Une
Nick
Ooooo Nickkkkkkk
O Nickuuuuuuuuuuuuuuuu 😢😢😢😢😢😢

Shuaje mallin me kujtime (e Nick s'ka me) :cool:😤😤😤😤
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,061
Pëlqime
839
Pikë
113
Alo!
Alo kush je ti?

Dua te komunikoj pak me Nick (me Nickun tim)
Jam nje shok i Nick.

Ik mer se po ta ,,,,,,,,, me gjithe Nick(tash ajo eshte martu) :D e mos guxo ti biesh telefonit me.

Une
Nick
Ooooo Nickkkkkkk
O Nickuuuuuuuuuuuuuuuu 😢😢😢😢😢😢

Shuaje mallin me kujtime (e Nick s'ka me) :cool:😤😤😤😤
Ate mendova e une.
U martova,ska me shoqni,vec do pjell ca kalamaj e urte e bute ti bej darken burrit 😆

Me sheh ashtu ti? 😂
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113
Ate mendova e une.
U martova,ska me shoqni,vec do pjell ca kalamaj e urte e bute ti bej darken burrit 😆

Me sheh ashtu ti? 😂
Hahahahahahahaha

kam qesh me ze 😂😂😂😂😂😂😂😂

ma t'prapt njeri s'kam pa. 😅😂😂
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,486
Pëlqime
1,818
Pikë
113

A ka me te tille copa mishi ?
 
Top