Miremengjesi-Mirdita!

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113
H
I
!
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113
Zot beje diell!

Miremengjesi!
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,052
Pëlqime
834
Pikë
113
Dhe po pyesja veten une..pse parandjej qe kjo dite do jete e mire? Pozitive? Nga dielli!

Ku humbi kjo @NeviAna.. ?
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113
Miremengjesi!

Kafene po pi.

Ka filluar te mos me ngjite nje kafe.
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113
Me ma shpif ajo banka.
Arka
sherbimi
sherbimi
arka

specializim bejne ato qe kur flasin me njera tjetren ne tel
me duket si psheretima
apo ofshama eksitimi (sikur bejne sex) 😳

tubestrafkulla me sabah dite e hene (c'them)

por sinqerisht se duroj ate pritjen ne banke.

Miremengjesi!
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113
Miremengjesi!
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,052
Pëlqime
834
Pikë
113
Miredita o pupull diktatorial dashesss
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,422
Pëlqime
1,770
Pikë
113
Mirdita Nicke!

:)
 
Top