Mirëmëngjes!

Bruni

Antar
Anëtar/e
Regjistruar
Jun 25, 2020
Mesazhe
58
Pëlqime
83
Pikë
18
Çdo ditë ka një faqe të re për të shkruar, horizontet ndryshojnë, pritjet ndryshojnë, çdo ditë jeta rezervon befasi të papritura, ne marrim shënime për të, riorganizojmë jetën tonë dhe gjithmonë të sigurt kemi vazhduar, sepse pavarësisht gjithçkaje jeta është e bukur!

{ Maria Rosaria Montesarchio}
 

Attachments

Top