Mendim casti !

Vvetoni

V.I.P
Anëtar/e
Regjistruar
Sep 20, 2020
Mesazhe
81
Pëlqime
123
Pikë
33
Shkon njoni në bibliotekë dhe e lypë një libër për vetëvrasjet. Bibliotekisti e kqyrë pak edhe e pyet, e kush e kthen librin?!
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,013
Pëlqime
787
Pikë
113
Shkon njoni në bibliotekë dhe e lypë një libër për vetëvrasjet. Bibliotekisti e kqyrë pak edhe e pyet, e kush e kthen librin?!
Veto si je?
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,013
Pëlqime
787
Pikë
113
I wasn’t aware of just how close he’d moved to me until now. So many details came into focus. The shape of his lips, the line of his neck. “I’m not dangerous,” I breathed.

He brought his face toward mine. “You are to me.”

And somehow, against all reason, we were kissing. I closed my eyes, and the world around me faded. The noise, the smoke . . . it was gone. All that mattered was the taste of his mouth, a mix of cloves and mints. There was a fierceness in his kiss, a desperation . . . and I answered, just as hungry for him. I didn’t stop him when he pulled me closer, so that I almost sat on his lap. I’d never been wrapped around someone’s body like that, and I was shocked at how eagerly mine responded. His arm went around my waist, pulling me onto him further, and his other hand slid up the back of my neck, getting entangled in my hair. He took his lips away from my mouth, gently trailing kisses down to my neck. I tipped my head back, gasping when the intensity returned to his mouth. There was an animalistic quality that sent shock waves through the rest of my body.
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,013
Pëlqime
787
Pikë
113
Une nuk them qe festat jane kot..pooor te jetosh si nomade do ishte me mire.
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,013
Pëlqime
787
Pikë
113
Te Gezoni festen dhe ju qe (mbase nuk) e festoni.
@Vvetoni 🥰
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,368
Pëlqime
1,724
Pikë
113
S'ka vere pa kaluar plakat. :)

:oops:
 

Vvetoni

V.I.P
Anëtar/e
Regjistruar
Sep 20, 2020
Mesazhe
81
Pëlqime
123
Pikë
33
”Nga maja e malit është më mirë të shihet se sa e parëndësishme është poshtë. Fitoret dhe pikëllimet tona nuk janë aq të rëndësishme. Ajo që ne kemi fituar ose humbur qëndron atje. Nga lartësia e malit ju shihni se sa e gjerë është bota dhe sa të gjera janë horizontet”.

Paulo Coelho
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,368
Pëlqime
1,724
Pikë
113
Nga dimri te dy femijte me kerkonin qe te kerkoja pune per ata. :)Sapo i'u drejtova nje nga resortet me ze ne bregtetin ku jetoj , qe njihja shefin e menaxheret, ma paten nje miratim PRO,e njekohesisht sikur u habiten,e me pas pergezuan qe u thash (pune per dy femijte nqs kini). :) :)
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,013
Pëlqime
787
Pikë
113
Nga dimri te dy femijte me kerkonin qe te kerkoja pune per ata. :)Sapo i'u drejtova nje nga resortet me ze ne bregtetin ku jetoj , qe njihja shefin e menaxheret, ma paten nje miratim PRO,e njekohesisht sikur u habiten,e me pas pergezuan qe u thash (pune per dy femijte nqs kini). :) :)
Nona e biznesit dallohet.
Dallohet cifuti mer 😆
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,368
Pëlqime
1,724
Pikë
113
Nona e biznesit dallohet.
Dallohet cifuti mer 😆
Tallu tallu:D

por vec te degjosh .

Kur u tregova
u gezuan ama. :)

Haj medet sa me dhimsen kur i zgjoj per shkolle me ata sy te enjtur,e jo me tu them cohuni per pune. :)
 

Nicktjeter

Per aspera ad astra.
Staff member
Super Moderator
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,013
Pëlqime
787
Pikë
113
Tallu tallu:D

por vec te degjosh .

Kur u tregova
u gezuan ama. :)

Haj medet sa me dhimsen kur i zgjoj per shkolle me ata sy te enjtur,e jo me tu them cohuni per pune. :)
Idea qe te edukohen me pune seshte e keqe. Ne vendet e huaja punojne qe 16 vjec neper kampe verore. Edukimi seshte gjynah. Te bejne dicka per veten seshte keq :). Perkundrazi,do vleresojne e do investojne me shume
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,368
Pëlqime
1,724
Pikë
113
Ne pritjen e te duhurit,le te bejme seks me te gabuarin.
Si e thote Win? :)
Do zbresesh qe te vishem
Apo te ngjitem e te zhvishesh. :)
 
Top