Kur është data e lëshimit për azhurnimin e ri të iPhone?

TechGuy

Antar
Anëtar/e
Regjistruar
Jun 18, 2020
Mesazhe
824
Pëlqime
23
Pikë
16
Apple sjell një mori karakteristikash, duke përfshirë një ekran fillestar të ri-dizajnuar dhe veçori të reja në mesazhe dhe aplikacione të tjera, transmeton lajmi.net.

Por kur është fjala për ta shkarkuar atë, dhe datën e lëshimit të saj, janë shkurtimisht tre përgjigje. Ato arrijnë në: tani, së shpejti, ose më vonë.

Zhvilluesit mund të marrin menjëherë përditësimin e ri, duke e shkarkuar atë nga brenda faqes së internetit të Apple.

Ekzistojnë mjete për të kapur azhurnimin përmes këtij procesi që qarkullon në internet, përmes një larmie kanalesh të paligjshme. Por kjo nuk rekomandohet, jo vetëm që shkel rregullat e Apple, versioni i hershëm i softuerit është i rrezikshëm dhe mund të shkaktojë probleme për çdo pajisje në të cilën përdoret.

Mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të mbërritur softuerin më shpejt është të bashkoheni me programin publik beta të Apple, përmes të cilit programi do të jetë në dispozicion muajin tjetër. /Lajmi.net/
 
Top