Gerhard Pregapuca

Uarda

Besimi yt dhe i imi gjykohen çdo ditë.
Staff member
Moderator/e
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,930
Pëlqime
826
Pikë
113
Location
Bornholm Danimarke
S'kam prekur fytyr kaq lehtë.
Lehtë s'më kanë prekur dot.
As lëshuar buzët mbi buzë
Ti lë varur ashtu si 'kot'.

Kafshuar 'padashur' ka ndodh
Kam puthur fuqishëm e di.
Çarçaf a qylyma të ndotur.
Jam zgjuar në të panjohur shtëpi.

S'kam prekur fytyrë kaq lehtë.
Lehtë s'më kanë prekur dot.
Të ndjej kaq mall për ty në prani.
E buzën mbi buzë lëshuar 'kot'.

Gerhard Pregapuca.
 

Uarda

Besimi yt dhe i imi gjykohen çdo ditë.
Staff member
Moderator/e
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,930
Pëlqime
826
Pikë
113
Location
Bornholm Danimarke
Të thashë!,

Mos më puth.
As t'më duash, kurrsesi.
Tani..!
Dhimbje më le..
Deri në kockë.
Prej buzëve...

Buzëve,me lagështi..

Gerhard Pregapuca.
 

Uarda

Besimi yt dhe i imi gjykohen çdo ditë.
Staff member
Moderator/e
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,930
Pëlqime
826
Pikë
113
Location
Bornholm Danimarke
Një got!
Mbushur plot lot..
Kujtime të trishta
T'lumturis sonë!

Ky shi!
Ç'po m'duhet sot ky shi!

Radio e vjetër!
Më e vjetër se lumturia jonë.
Për ironi luan një këng të re.

Një këng të re!
Me dhimbje si ne.

He pra, si për të fundit herë.
Dhimbjen e ndava në dy.

Për mua dhe..!

Një got, mbushur plot lot
T'shoqëruar me këng të re trishtimi
E shiu!
Ç'po m'duhet sot ky shi!

Gerhard Pregapuca.
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,487
Pëlqime
1,818
Pikë
113
S'kam prekur fytyr kaq lehtë.
Lehtë s'më kanë prekur dot.
As lëshuar buzët mbi buzë
Ti lë varur ashtu si 'kot'.

Kafshuar 'padashur' ka ndodh
Kam puthur fuqishëm e di.
Çarçaf a qylyma të ndotur.

Jam zgjuar në të panjohur shtëpi.

S'kam prekur fytyrë kaq lehtë.
Lehtë s'më kanë prekur dot.
Të ndjej kaq mall për ty në prani.
E buzën mbi buzë lëshuar 'kot'.

Gerhard Pregapuca.
:)
:)
 

Anna

V.I.P
Anëtar/e
Regjistruar
Jul 2, 2020
Mesazhe
56
Pëlqime
89
Pikë
33
U ndamë!
As të parët,as të fundit.

U ndamë e sërisht u pamë.
Shumë u puthëm e u ndamë..
U pamë,u puthëm e u shamë.

As të parët, as të fundit.
U shamë e u ndamë.

Gerhard Pregapuca.
Amarildo Pregapuca shkruan me bukur @Uarda
Gerhardi me shume eshte fodull i fotografise 😁 por ok ka dhe poezi te mira!
 

Uarda

Besimi yt dhe i imi gjykohen çdo ditë.
Staff member
Moderator/e
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,930
Pëlqime
826
Pikë
113
Location
Bornholm Danimarke
Amarildo Pregapuca shkruan me bukur @Uarda
Gerhardi me shume eshte fodull i fotografise 😁 por ok ka dhe poezi te mira!
Do ta shikoj dhe kte qe me permende , mbase e sjellim 🙂
 

Passion

V.I.P
Staff member
Administrator/e
Regjistruar
Jun 22, 2020
Mesazhe
2,487
Pëlqime
1,818
Pikë
113
Amarildo Pregapuca shkruan me bukur @Uarda
Gerhardi me shume eshte fodull i fotografise 😁 por ok ka dhe poezi te mira!
Qytet i huaj,
Më kot përpiqem të gjej diçka nga vetja te ti.
Asgjë...
Përveç një ftohtësie të pranueshme
Për dy të huaj që nuk bashkohen dot askund, asnjëherë,
Në asnjë jetë.
Ose ndoshta takohen,
Por si dy njerëz,
Që i kanë dhënë njëri-tjetrit distancën e nevojshme,
Për të mos ndjerë kurrë mall.
.
Një lloj dashurie konceptuale kjo
Mes qenieve racionale
Për të lënë të paktën respektin.

:)
 

Uarda

Besimi yt dhe i imi gjykohen çdo ditë.
Staff member
Moderator/e
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,930
Pëlqime
826
Pikë
113
Location
Bornholm Danimarke
Qytet i huaj,
Më kot përpiqem të gjej diçka nga vetja te ti.
Asgjë...
Përveç një ftohtësie të pranueshme
Për dy të huaj që nuk bashkohen dot askund, asnjëherë,
Në asnjë jetë.
Ose ndoshta takohen,
Por si dy njerëz,
Që i kanë dhënë njëri-tjetrit distancën e nevojshme,
Për të mos ndjerë kurrë mall.
.
Një lloj dashurie konceptuale kjo
Mes qenieve racionale
Për të lënë të paktën respektin.

:)
Me ngjan e Amarildos kjo
 
Top