Film Shqiptar: Lulekuqe mbi mure

Siar

Illyrian blood
Administrator
Regjistruar
Jun 15, 2020
Mesazhe
449
Pëlqime
350
Pikë
63
Website
forumi.net

Skenari
Petraq Qafzezi
Dhimitër Anagnosti

Regjizor
Dhimitër Anagnosti

Operator
Pëllumb Kallfa

Piktor
Namik Prizreni

Kompozitor
Kujtim Laro

Operator zëri
Saliko Hoxha

Regjisore montazhi
Marika Vila

Drejtor i Filmit
Adriatik Beqiri

Ekzekuton Orekstra e Teatrit te Operas dhe Baletit
Dirigjon: Rifat Teqja

Interpretojnë:

Agim Qirjaqi
Alfred Kote,
Anastas Kristofori,
Enver Dauti,
Liza Laska,
Luan Qerimi,
Kadri Roshi*,
Pavlina Mani*,
Timo Flloko*,

...dhe ne rolet episodike
Endrita Gramshi,
Fatjon Hyka,
Stazimir Zaimi,
Enea Zheku,
Artur Haxholli,
Krenar Arifi,
Gjergji Pilika,
Roland Ohri,
Robert Xhuli
 
Top