5 fotografitë që testojnë inteligjencën tuaj

TechGuy

Antar
Anëtar/e
Regjistruar
Jun 18, 2020
Mesazhe
824
Pëlqime
23
Pikë
16
Mos e nënvlerësoni sfidën sepse këto probleme mund të mos jenë aq të lehta sa ju mendoni, transmeton lajmi.net.

1.Kush është gënjeshtari?

Burri ishte duke bërë snowboarding, por kur ai kthehet tek shokët e tij e kërkon ushqimin dhe shikon se nuk është aty, fillon ti pyes shokët e tij nëse din diçka. Gruaja e parë thotë që ka qëndruar aty tërë kohën por që nuk ka par asgjë dhe ajo po pinte nga lëngu i saj që në mëngjes. Burri buzëqeshi sepse ai pa që diçka nuk ishte në rregull. Kush po gënjen?2.Sa fije qibriti janë në fotografi?3.Kush e bëri rrëmujën?4.Vetëm një grua në fotografi është në rrezik, cila është ajo?5.Lidhni këta rrathë me tri vija!

Nëse nuk keni idenë se si duhet zbuluar përgjigjet e këtyre fotografive, më poshtë gjeni përgjigjet e duhura.

1.Po gënjejnë vajza që mban lëngun në dorë sepse nëse ajo po pinte nga lëngu që në mëngjes atëherë akulli do të shkrihej.2.Janë tetë3.


4.


5.
 

Uarda

Besimi yt dhe i imi gjykohen çdo ditë.
Staff member
Moderator/e
Regjistruar
Jun 23, 2020
Mesazhe
1,920
Pëlqime
825
Pikë
113
Location
Bornholm Danimarke
Mos e nënvlerësoni sfidën sepse këto probleme mund të mos jenë aq të lehta sa ju mendoni, transmeton lajmi.net.

1.Kush është gënjeshtari?

Burri ishte duke bërë snowboarding, por kur ai kthehet tek shokët e tij e kërkon ushqimin dhe shikon se nuk është aty, fillon ti pyes shokët e tij nëse din diçka. Gruaja e parë thotë që ka qëndruar aty tërë kohën por që nuk ka par asgjë dhe ajo po pinte nga lëngu i saj që në mëngjes. Burri buzëqeshi sepse ai pa që diçka nuk ishte në rregull. Kush po gënjen?2.Sa fije qibriti janë në fotografi?3.Kush e bëri rrëmujën?4.Vetëm një grua në fotografi është në rrezik, cila është ajo?5.Lidhni këta rrathë me tri vija!

Nëse nuk keni idenë se si duhet zbuluar përgjigjet e këtyre fotografive, më poshtë gjeni përgjigjet e duhura.

1.Po gënjejnë vajza që mban lëngun në dorë sepse nëse ajo po pinte nga lëngu që në mëngjes atëherë akulli do të shkrihej.2.Janë tetë3.


4.


5.
👏👏👏👏👏👏👏
 
Top